دلگراف نشل

دلگراف نشل

بچه که بودم کاملا محرمانه دفتر خاطراتی داشتم . بعدها فهمیدم چیزی به نام شخصی و خصوصی نداریم. با خودم گفتم حالا که همه میدانند خب بذار رسما بدانند!! به همین علت به جرگه وبلاگ نویسان پیوستم .
دلگراف نشل یک وبلاگ شخصی عارف حسین پور نشلی است.
بنده حقیر وابسته به هیچ جا و هیچکس نیستم. و یک دوره به عنوان دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان بودم. و چهار دوره عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان و دبیر هیئت نظارت شورای مرکزی جاد گیلان بودم.
هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد تهران و همچنین عضو هیئت نظارت شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان هستم .

دلگراف نشل

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

تا وقتی پدر هست مسیر عاشقی به بن بست نمی رسد

سه شنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۴، ۰۶:۵۳ ب.ظ

نوشته زیر توسط ارسلان بدری کوهی دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و از فعالین سیاسی استان گیلان در آستانه سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی و انتخاب آیت الله سید علی خامنه ای به رهبری انقلاب اسلامی به تحریر درآمد :

اگر تلاش کنیم حقیقت را بشناسیم و شاید روزی معرفت پیدا کنیم  بهتر است از این که با لجاجت برجهل خود اصرار ورزیم و خود را مرید بدانیم. معرفت نباشد ؛ خطر همیشه هست. مراقب قلب پدرانمان باشیم.

                              ارسلان بدری کوهی



 

هوالقدیر

سلام بر همه ی جوانان ایران ؛ که میدانم پاک طینت و مهربانند و اگر روزی نگاه چپ نامحرمی به حریمشان باشد برای نجابت و سیادت حریمشان ، جان نثار می کنند.
ایران اسلامی حریم  و منزل ماست . ما فرزندان این خانه ایم. خانه ی عشق
این خانه را پدری جاودانه با بیان آیه شریفه  قُلْ إِنّما أعِظُکُم بِواحِده أن تقُومُوا لِلّهِ مثْنی وفُرادی 
شروع و با یاری پسران و دختران وطن دوستش بنانهاد.
در دبستان خواندیم  بابا آب داد . بابا نان داد. بابا یعنی همه چیزم برای تو فرزندم...
پدر یعنی لحظه به لحظه توجه و کمک به تکامل یافتن فرزند در مسیری که در فطرت پاکش نهاده شده است.
پدر یعنی خیرخواه و مشتاق خوشبختی فرزند...
حال ما چقدر پدرمان را می شناسیم؟  کدام وجه شخصیتی پدر برایمان جذابتر است ؟
ولیه فقیه زمان همچون پدری مهربان بر همه فرزندانش دست نوازش و محبت می کشد.
حال برخی فرزندان که دست نوازش پدر را بر سر می بینند سرکشی می کنند و قلب پدر را می شکنند.
پدر دوست ندارد که فرزند کار خطایی کند.
نه به خاطر آبروی خویش... نه...
پدر  ، جان خود را برای فرزندان نثار می کند...
پدر دوست می دارد که فرزندان راه حق و حقیقت ؛ که جز راه سیدالشهدا نیست ، نروند .
اما گاهی رفتار فرزندان کاری می کند که یک پدر چنان تنها می شود که مونسی جز خدا نمی یابد و خلیفه الله را واسطه می کند :
پدر می گوید من برای فرزندانم آنچه باید بکنم  انجام میدهم و آنچه را هم که باید گفت گفتم و خواهم گفت.

 
پدر می گوید «من جان ناقابلی دارم ، جسم ناقصی دارم ، اندک آبرویی هم دارم  که این را هم خود شما به ما دادید ؛ همه ی اینها را من کف دست گرفتم در راه این (فرزندانم) انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد .
 صاحب این انقلاب تویی ای امام زمان، پشتیبان ما شما هستید ؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد ؛ (با قدرت هم ادامه خواهیم داد ) . در این راه ما را با دعای خود ، با حمایت خود ، باتوجه خود پشتیبانی بفرما ...»
چرا فرزندان می گذارند قلب پدر بشکند؟   آیا غیر ازجهل و بی تقوایی انسان را دربرابر پدرش سرکش می کند؟
کاش پدر را بهتر می شناختیم. کاش مطمئن بودیم که روزی قلب پدری را نخواهیم شکست...
ای کاش و  ای کاش و ای کاش...  ای کاش به جای "ای کاش گفتن" قلب خود را با پدر آشنا کنیم...
ای فرزند ناخلف لازم است بدانی، تا زمانی که پدر هست و دعای ولی عصر با اوست این مسیر عاشقی به بن بست نمی رسد. این تو هستی که از گردونه ی مهربانی ها حذف خواهی شد.
راه پدران دلسوز به بن بست نمی رسد . با وجود گذشت نزدیک به سه دهه از رحلت حضرت امام خمینی(ره) که پـس از معـصومین (ع)، از ممتازترین شخصیت های تاریخ بودند و با اندیشه های بلند خویش مسیر تاریخ را دگرگون کرده و سر منشاء تحولات عظیمی در جهان شدند ؛ هم چنان آن فیلسوفی الهی، عارف  ربانی، فقیه اصولی و مرجع تقلید مردم و بنیانگذار جمهوری اسلامی در ایران و پدر مهربان ملت را یاد خواهیم کرد و به او خواهیم گفت که به نسل سوم چهارم پنجم و تا ظهور راهت ادامه دارد...
ای نسل ها بشناسید پدرتان را ؛ از ویژگی های مهم امام خمینی ساده زیستی ایشان بود؛ یکی از بهترین راه کارهای مبارزه با استکبار و ابرقدرت ها را «ساده زیستن» می دانستند به طوری که می فرمودند: «اگر بخواهید بی خوف و هراس در مقابل باطل بایستید و از حق دفاع کنید و ابر قدرتان و سلاح های پیشرفته آنان و شیاطین و توطئه های آنان در روح شما اثر نگذارد و شما را از میدان بدر نکند، خود را به «ساده زیستن» عادت دهید و از تعلق قلب به مال و منال و جاه و مقام بپرهیزید... چرا که با زندگانی اشرافی و مصرفی نمی توان ارزش های انسانی و اسلامی را حفظ کرد.
ساده زیستی و قناعت امام در ایجاد جاذبه میان مردم نقش بسزایی داشت.
حضرت امام (ره)در طول دوران پس از انقلاب نیز همواره توجه مسوولان را به فرهنگ «ساده زیستی» جلب نموده و می فرمودند: «آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحه دولت و ملت را بخوانیم...
 آن روزی که مجلسیان خوی کاخ نشینی پیدا کنند، ...
آن روزی که توجه اهل علم به دنیا شد و توجه به این شد که خانه داشته باشند چه طور و زرق و برق دنیا خدای نخواسته در آنها تاثیر بکند، آن روز است که باید ما فاتحه اسلام را بخوانیم...
 آن روزی که زرق و برق دنیا پیدا شود و شیطان در بین ما راه پیدا کند و راهنمای ما شیطان باشد، آن روز است که ابرقدرت ها می توانند در ما تأثیر کنند و کشور ما را به تباهی بکشند.
امام خود را خدمتگزار مردم می دانست و به نظر و رأی مردم با دیده احترام می نگریست.
جمله معروف «میزان رای ملت است» بیانگر توجه خاص ایشان به نظر مردم است.
امام در حوزه سیاسی با دفاع از نظام جمهوری اسلامی، آن را «حکومت جمهوری، متکی بر آراء عمومی و اسلامی و متکی بر قانون اسلام» تعریف کرد و با تبیین الگوی نظام سیاسی جدید موفق شد نظام سیاسی جمهوری اسلامی را با رأی قاطع اکثریت مردم تثبیت نماید.
امام مردم را ولی نعمت مسئولین دانسته و خدمتگزاری به مردم و حرکت در مسیر تعالیم عالیه دینی را وظایف دولتمردان بر می شمارند: «مسئله، مسئله خدمتگزاری دولت به ملت است، نه فرمانفرمایی دولت به ملت، همین فرمانفرمایی جدا می کند شما را از ملت و ملت را از شما، و منشا مفاسد زیاد می شود».
 امام عاشق مردم بود و همیشه به فکر سعادت مردم بود. یکی از نزدیکان معظم له می گوید: علاقه امام به مردم، یک علاقه عادی نیست، یک عشق است...
واقعاً امام برای مردم می سوزند و مانند یک پدر مهربان همیشه برای فرزندان پاک خود سعادت آرزو می کنند .
امام بارها در کنار تلویزیون که صحنه های دلخراش فقر و محرومیت نشان داده می شود گریه کرده اند.
 در کنار عشق به مستضعفین، شاهد تنفر او از سرمایه داران و مرفهین بی درد می باشیم: «من یک موی کوخ نشینان را به تمامی کاخ نشینان نخواهم داد». از این رو حضرت امام با تأکید بر نقش مردم در تداوم انقلاب می فرمود: «بی تردید رمز بقاء انقلاب اسلامی همان رمز پیروزی است و رمز پیروزی را ملت می داند و نسلهای آینده در تاریخ خواهند خواند، که دو رکن اصلی آن انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی و اجتماع ملت در سراسر کشور با وحدت کلمه برای همان انگیزه و مقصد»
در پایان باید بگویم اگر تلاش کنیم حقیقت را بشناسیم و شاید روزی معرفت پیدا کنیم  بهتر است از این که با لجاجت برجهل خود اصرار ورزیم و خود را مرید بدانیم. معرفت نباشد ؛ خطر همیشه هست. مراقب قلب پدرانمان باشیم.
نردبان این جهان ما و منیست..................عاقبت این نردبان افتادنیست
لاجرم هرکس که بالاتر نشست..............استخوانش سخت تر خواهد شکست
  • عارف حسین پور نشلی

جامعه اسلامی دانشجویان

نظرات  (۱)

  • یاسر حسینی

  • سلام - لطفاً در وبلاگتون کارگاه درمان های معنوی بیماری های روانی، با سخنرانی استاد حسین اقبالی نسب که سه شنبه 19 خرداد 94 از ساعت 18 الی 20 در سالن معلم واقع در: تهران شهرک غرب، بلوار دریا، بلوار پاکنژاد، روبروی پارک دلاوران، سالن همایش معلم می باشد، رو اطلاع رسانی فرمایید. شایان ذکر است که
    ایشان متخصص مشاوره و خانواده درمانگر هستند. همچنین برگزار کننده ی کارگاههای متعدد مهارتهای زندگی و عضو سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور. هزینه ثبت نام در کارگاه فقط بیست هزار تومان است که برای دانشجویان پنجاه درصد تخفیف دارد. با تشکر فراوان


    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی